Vælg kategori

Artikel
| | Købenavn N

48 TIMER Kulturfestival

48 TIMER er en nørrebrosk kulturfestival med stort N. De 48 timer løber fra d. 24.- 26. april og du skal da med!

Af Agnete Skipper Meilandt / Plusdage.dk

For 4. år i træk byder 48 TIMER på et kultur - og oplevelsesmaraton med et lækkert program linet op. Det specielle ved festivalen er, at det er aktørene selv, der har budt ind med skøre og skæve events. Det er altså deres vilde ideer og deres kærlighed til lokalområdet, der tydeligvis kan mærkes, og som tydeligt skinner igennem. Det er det bærende element, som gør den nørrebroske festival til en helt speciel kulturoplevelse. 

Muligheden for at opleve de uudforskede hjørner af Nørrebro er stor, idet oplevelserne er spredt ud over bydelens gader, caféer, baggårde, foreninger, pladser og parker. Nogle af arrangementerne kræver tilmelding på forhånd, eller tager entré - men heldigvis er de fleste arrangementer ganske gratis og du skal ikke gøre andet end at dukke op. 

Grundet de mange dejlige muligheder festivalen byder på, er det bedst at få sig et overblik. 48 TIMER har derfor lavet et nemt og overskueligt program. 
Du kan finde dit helt eget skattekort til festivalen her.

Der er noget for en hver smag; både for børnefamilier (kig efter familieikonet i programmet), natteravne, filmelskere, musikelskere, der vil være workshops, madoplevelser og meget meget andet. 

Brug din weekend med et to døgns oplevelsesmaraton, der sætter Nørrebros inspirerende, sprudlende og helt unikke kulturliv på en spids. 

Se med her og kom i stemning allerede nu. 

 

FAKTA

Wouter van dam