Vælg kategori

L bartikel
| | København

Forårets mange børneløb

Løb er efterhånden blevet den helt store trend, og det er ikke kun en sport for voksne. Flere steder arrangeres der nemlig løb til ære for børnene. Kig med her og løb med!

PjerrotLøbet på Bakken
søndag den 10. maj

Alle børn under 14 år inviteres i den kommende weekend til Pjerrotløb på Bakken. Her kan I vælge mellem 3 forskellige ruter - 1, 3 og 5 km. Forældre og bedsteforældre er velkomne til at løbe med ganske gratis. For børn koster det 169. kr at deltage, og denne prin inkluderer også et turbånd til Bakkens 33 forlystelser og en medalje, når man når i mål.

Program
kl. 10.00-12.00 Indskrivning og udlevering af startnumre ved Bakkens Friluftsscene. 
kl. 11.15 Fælles Zumba-opvarmning ved Bakkens Friluftsscene
kl. 11.45 Deltagere på 5 km ruten sendes afsted af Bakkens Pjerrot
kl. 11.50 Deltagere på 3 km ruten sendes afsted af Bakkens Pjerrot
kl. 11.55 Deltagere på 1 km ruten sendes afsted af Bakkens Pjerrot

Start og mål
Ved Bakkens Friluftsscene.

Herefter løber alle 3 ruter gennem den smukke Dyrehave. Startnumrene udleveres på selve dagen ved Bakkens Friluftsscene i tidsrummet kl. 10.00-12.00. Efter endt løb udleveres medaljer ved Bakkens Friluftsscene. Tilmelding kan ske her!

Gentofteløbet
lørdag den 9. maj

Gentofteløbet er et nyt motionsløb for hele familien. Det starter kl. 10.00 ved Gentoftegade / Baunegårdsvej foran Atika og slutter på Gentofte Torv. I kn her vælge mellem to ruter - en 1 km-rute, og en 5 km-rute. Ved begge distance er der præmier til 1., 2. og 3. pladsen.  Derudover bliver der efter løbet trukket sponsorgaver ud fra løbsnumre.

Det koster 75 kr. at deltag og alle børn modtager en t-shirt efter løbet. Tilmelder du dig først på selve dagen, koster det 100 kr. og dette er kun muligt i begrænset omfang.

Du kan læse mere om løbet her og tilmelde dig/jer her!

BT børneløbet i Zoo
søndag den 10. maj

Også i Zoologisk Have kan du og ungerne tage på en oplevelsesrig løbetur. Den 10. maj giver BT og ZOO jer nemlig mulighed for at nyde en dag i motionens og dyrenes tegn. Ruten bringer jer gennem alverdens dyreriger fra polarcirklen med isbjørne, til savannen med næsehorn. Løbet er henvendt til de 5-12 årige og alle deltagere får en medalje og en præmiepose med lidt lækkerier og gratis adgang til ZOO. Prisen er 300 kr. for både et barn og en voksen.

Læs mere og tilmeld dig her!

Politiken Mini Marathon
lørdag den 23. maj

Politiken Mini Marthon er for de 5-15 årige, og foregår i Fælledparken. Startpunktet er Østerbro Stadion, og løbet er tilrettelagt således at de 5-7 årige løber 1 km sammen med en voksen, mens de 8-15 årige løber 2 km alene. Inden løbet vil der være sjov opvarmning, så kom i god tid og vær med til en svedig omgang opvarmning smmen med alle de andre. 
Alle deltagere får medalje, frugt og vand. Prisen er 80 kroner pr. barn. Ved eftertilmelding på dagen tillægges et gebyr på 20 kr.

Tilmelding online skal ske senest kl. 20.00 dagen før afvikling af løbet. Se mere på sparta.dk

 

Rigtig god løbetur fra os her på Plusdage

FAKTA

L b2fakta