Vælg kategori

Artikel
| |

JA TAK til en ferie med indhold

+Camp skaber Danmarks gladeste børn og unge, men hvordan? Fællesskab, venskaber, masser af bevægelse, nok søvn, sund mad og personlige successer er i højsædet, og dét er da opskriften på en uforglemmelig og indholdsrig ferie!

TemaCamps idealer er succesoplevelser, hygge og venskaber
PlusCamp afholder to forskellige TemaCamps for børn i alderen 10-16 år – en GirlPowerCamp og en ChampCamp, som begge løber af stablen i  både uge 28 og 42 på Fyn. Fyn, fordi det er nemt tilgængeligt lige meget, hvor man bor.

ChampCamp er særligt målrettet piger og drenge, der har brug for lidt værktøjer og ideer til, hvordan sundhed kan blive en naturlig del af hverdagen, med målet om et vægttab, mens GirlPowerCamp kun er for tøser og derfor ren tøsehygge. ChampCamp har øget fokus på bevægelse og sund mad. Der dyrkes ’alternativ sport’, fx fodbold, hvor to spilleres ben er bundet sammen med et reb – en udfordring for alle! Derfor er der hverken vindere eller tabere, men bare fokus på ’sjov bevægelse’. Øget selvværd er en af de vigtigste ting, som ChampCamp-deltagere kommer hjem med i bagagen. GirlPowerCamp fokuserer særligt på tøsehygge, nye veninder, selvtillid, alternativ sport, sjove udfordringer og ny livsglæde.  

SkoleCamps fokuserer på sjov og anderledes læring
TemaCamps er ikke din eneste mulighed for at få en ferie med indhold. +Camp arrangerer også SkoleCamps i uge 29 og 30, samt uge 42 på Fyn for børn i alderen 12-17 år. Børn, som har udfordringer med enten dansk, matematik eller engelsk. DanskCamp og MatematikCamp findes i to niveauer for børn i 5.-10. klasse eller børn i 7. klasse og op, mens EngelskCampen kun har et niveau for 5.-10. klassetrin. Fællesnævneren for alle SkoleCamps er anderledes læring med både fokus på bevægelse i undervisningen, samt visualisering af normalt kedelige læringsopgaver. Dét betyder, at vi bl.a. lærer vha. ordklasse-ballondans, hinkerude-stafet, og sænke slagskibe.

Vi ses da, ikke?
Fordi alle +Camps’ camps giver børn en ferie med indhold! Hemmeligheden bag succesen er kammeratskab, velvære, alternativ bevægelse, sammenhold, læring, sundhed og hygge – elementer, der alle er i centrum.

 Klik ind og læs mere om de mange lækre muligheder PlusCamp tilbyder her.

 

FAKTA

Fakta