Vælg kategori

Rasmus urtebog 3 14.06.11 3713 1
| | Hele landet | FOTO: Flemming Gernyx

Spis og Støt! - en helt ny madfestival

Spis og Støt er en helt ny madfestival og er samtidig et samarbejde mellem en række restauranter i hele landet, dinnerbooking og Kræftens Bekæmpelse. Konceptet er enkelt: spis og støt!

af Sidsel Stybe Vestergaard

Formålet med festivalen Spis og Støt er at give dig udsøgte gastronomiske oplevelser til en meget attraktiv pris – og samtidig indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Du kan nemlig for blot 250 kr. få en 3-retters menu, og hver gang du gør det, går der 40 kr til Kræftens bekæmpelse.

Antallet af menubilletter, der sælges til Spis & Støt, varierer fra restaurant til restaurant. Alle restauranter tilbyder aftenmenuer, og nogle har flere hold spisende gæster hver aften. Restauranter med Michelinstjerne har desuden mulighed for at tilbyde frokostmenu.

Spis & Støt varer i én uge og er en oplagt anledning til en festlig aften med familie, venner eller kollegaer – og for at prøve restauranter, du ikke har besøgt før.

Skynd dig at købe billetter – der er nemlig kun et begrænset antal til salg. Til gengæld er det let og hurtigt. Du booker et bord og betaler. Få minutter efter modtager du din bekræftelsesmail med menubilletterne.

Festivalen starten den 1. juni og slutter igen den 7. juni, så skynd dig ind og find en eller flere restauranter her!

 

FAKTA

Spisogst t