Vælg kategori

Randers2
| | Randers

Tag på eventyr i Randers Regnskov

Tag med på eventyr i Randers Regnskov i Kr. Himmelfartsferien! Her kan du møde alt lige fra myrer til jaguarer. Og i pinsen kan du komme til at sove i junglen...

af Sidsel Stybe Vestergaard / Plusdage.dk

Hver dag fra kl. 10.00 til 17.00 i Kr. Himmelfartsferien (14.-17. maj) kan du møde alt fra små, flittige bladskærermyrer til store, majestætiske jaguarer. I Randers Regnskov kan du møde alverdens dyr - store som små - i en kulisse, der leder tankerne hen på et sandt tropisk eventyr.

Hjælp guiderne med at fodre de fredsommelige søkøer eller gå på opdagelse i den mørke Kraniegrotte blandt flaksende flagermus, hundredvis af kakerlakker og kæmpestore anakondaslanger. Slanger er der også masser af i det Asiatiske Slangetempel, hvor du nu også kan gå rundt blandt et hav af sommerfugle i de smukkeste farver og former.

Dags-program i Kr. Himmelfartsferien:
Kl. 10:30    Søkøer i Sydamerika
Kl. 11:00    Jaguarer i udendørsanlæg
Kl. 11:30    Flagermus i Kraniegrotten
Kl. 12:30    Fremvisning i Sydamerika
Kl. 13:00    Komodovaraner i Asien (torsdag)
                 Alligatorer i Asien (fredag)
                 Slanger i Slangetemplet (lørdag)
                 Piratfisk i Sydamerika (søndag)
Kl. 13:30    Rovfisk i søkobassinet
Kl. 14:30    Colobusaber i Afrika
Kl. 15:30    Fremvisning i Sydamerika

Slå dig løs i Danmarksparken
I DanmarksParken, der også har åbent i hele Kr. Himmelfartsferien, kan du få følelsen af at være på bondegårdsferie. Her kan du boltre dig på den store, udfordrende naturlegeplads, sidde og få dig et lille hvil eller nyde din medbragte madpakke på de grønne arealer og komme helt tæt på alle de søde bondegårdsdyr.

Tør du overnatte i junglen?
Har du spekuleret på, hvordan det vil være at overnatte i Randers Regnskov med kvækkende tudser, natabernes kalden, kriblende dyr og lyden af rislende vandfald som baggrundsmusik? Det kan du nu finde ud af, når regnskoven afholder TropeCamp den 23/5 – 24/5 (indtjekning kl. 16.00 og udtjekning kl. 08.00 begge dage).  

Det bliver nogle super spændende aftener og nætter, hvor du kan tage med på kakerlakjagt, liste rundt i den mørke regnskov og sammen med nattens guider finde dyrene i lommelygtens skær. Du får et helt særligt indblik i, hvordan natten er i den tropiske regnskov og kommer helt tæt på nogle af Regnskovens beboere. Sidst men ikke mindst får du en hel unik oplevelse, når dyrepasserne om morgenen tager dig med over og morgenfodrer jaguarerne. Læs mere og book dig en plads i et af teltene ved at skrive til booking@regnskoven.dk eller ringe til 87 10 99 87. Kan du ikke få det til at passe ind i kalenden, så fortvivl ikke. Randers Regnskov holder TropeCamp igen den 10/10 – 11/10.

Priser for TropeCamp er:
Voksen kr. 595,- pr. overnatning
Barn (0-11 år) kr. 395,- pr. overnatning

FAKTA

Randersr