Vælg kategori

Kgs have
| | København

Talende træer i Kongens Have

Træerne i Kongens Have er vækket til live, og du kan hele sommeren høre dem fortælle forunderlige historier fra kvarterets 400 år lange historie.

af Sidsel Stybe Vestergaard

Hele sommeren kan du lytte med til gode, sjove og forunderlige historier, når du går en tur i Kongens Have. Så sæt god tid af til gåturen og besøg måske endda haven nogle gange frem til den 30. august.

Mystiske labyrinter, enhjørninger og kæmpeblæksprutter, krig og brand, eventyrlige ballonflyvninger og linedansere, der styrter i døden fra Rosenborgs højeste tårn. Det er nogle af de mærkværdige begivenheder, som træerne i Kongens Have har været vidne til, når de med deres lange og snoede rødder har opsnappet de bedste historier fra hele kvarteret. Så lyt med når de denne sommer deler ud af deres mange fortællinger.

Find de Talende Træer
Du vækker træerne ved at bevæge dig tæt på dem. Vil du være sikker på at finde alle træerne kan du downloade et kort over træerne eller tage en programfolder på et af de seks parkmuseer eller i Kongens Have. De Talende træer kan opleves i hele havens åbningstid. Du kan downloade et kort her: Talende Træer – kort over Kongens Have

Børneaktiviteter hele sommeren
Lav dit eget seje fabeldyr, hjælp til i Christian d. 4.’s køkkenhave eller rejs tilbage i tiden i Fortællesalonen. Kom med ind i de Talende Træers fantastiske univers, når Parkmuseerne byder alle børn og deres voksne velkommen til hyggelige eftermiddagsaktiviteter i Kongens Have. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Mere info om aktiviteterne her.

God sommer og god tur i Kongens Have!

FAKTA

Kgg have 3