Vælg kategori

Chokoartikel
| | København

Tour de Chocolat i Torvehallerne

Chokolade er roden til alt GODT! Bliv bekræftet til Chokoladedagene i Torvehallerne.

af Sidsel Stybe Vestergaard

Med påsken følger også en række gastronomiske fristelser. Måske har du hverken fået sendt et gækkebrev eller modtaget ét, og chancen for at modtage et traditionsrigt chokoladeæg er dermed passé. Det roder Torvehallerne bod på. Her kan du nemlig sikre dig en god dosis chokolade, når de invitere på chokoladetur rundt i de to haller.

Torsdag 26. og søndag 29. marts kan du for 150 kr. komme med på turen, der gør holdt ved 9 forskellige stader i hallerne. Turen spænder fra hjemlige til eksotiske smagsoplevelser: Fra en rugbrødshapser med chokolade hos Hallernes Smørrebrød og en chokolade-øl brygget på dansk jord fra Omegn til det peruvianske chokoladeovertræk på Summerbirds økologiske påskeflødebolle.

Torvehallernes chokoladetur
Der er 9 forskellige stop på turen, hvor du får:
- En økologisk påskeflødebolle med passion og vaniljefløde, 61% mørk peruviansk chokoladeoverræk og kokos på toppen fra Summerbird
- Et fyldt påskeæg og chokolade/havsalt småkager fra Sweet Valentine
- Et glas chokoladeøl fra Herslev Bryghus hos Omegn
- Chili con Carne med chokolade hos Le Petit
- En kop varm chokolade fra Granny’s House
- En kugle chokoladeis hos Is A Bella. Vælg mellem is på rismælk eller almindelig mælk
- En Pain au Chocolat fra Brioche Dorée
- En rugbrødshapser med chokolade fra Hallernes Smørrebrød
- Chokolademousse fra Laura’s Bakery

En billet til chokoladeturen kan købes hos www.billetto.dk og koster 150 kr.

Hvis du ikke når at sikre dig billet til chokoladeturen, byder hallernes stader heldigvis på mange andre muligheder for at smage på den syndige delikatesse i løbet af chokoladedagene 26. og 29. marts. For eksempel kan man hos stadet Bánh Mì Daily by LêLê, der har langet vietnamesiske lækkerier over disken i Torvehallerne siden d. 19. februar, til spotpris få smag for Vietnams version af en silkeblød chokolademousse, Sôcôla.

Rigtig god choko-fornøjelse!

FAKTA

Chokofakta