Vælg kategori

Office

Plusdage er et team af erfarne oplevere, der brænder for musik, teater, film, kunst – kort sagt, alt det sjove. Vi deler vores oplevelser og anbefalinger her på Plusdage.dk, så du også kan få glæde af dem. Har du en anbefaling, som vi kan give videre med, så hører vi meget gerne fra dig på kontakt@plusdage.dk

"Vi finder de sjove, anderledes, geniale og billige oplevelse, så du kan skabe dine egne plusdage med familien, vennerne og børnene. Vi forsøger at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, så du ikke behøver at bruge unødvendig tid på planlægningen. Udover ugentlige konkurrencer, anbefalinger og anmeldelser, kan du finde guides og tips og tricks, der gør det nemt for dig at få én på opleveren.”

Danking

Dan Christensen
Frontendudvikler

Jeg oplever sjældent noget som helst og lever det meste af mit liv fra et vindue i min lejlighed...

Me

Martin Elvar
Lead developer

Der findes inde-katte, men også inde-mennesker... Ser på mennesker fra Dan´s vindue.

Hth adi kopi

Hans Theisen
Direktør/Partner og Opdager

Hvis jeg skal ud at spise, køre en tur på min MC, i teatret, se en film, læse en bog eller noget helt sjette, så leder og lytter jeg ofte efter, hvad mine venner og kontakter anbefaler. Hvad andre før mig har prøvet eller smagt. Det er fedt at få gode råd, så jeg ikke rammer helt ved siden af skiven.