Vælg kategori

Med på en opstart?

Praktikplads 2015

Du får lov til at være med fra starten og får indflydelse på hele beslutningsprocessen fra strategi og koncept til materialer, kampagner m.m. Vi er et bureau med 2 fastansatte, 1 studentermedhjælp og masser af freelance-kræfter. Vores kontor er på Kapselfabrikken i Valby. Vi arbejder med mange forskellige kunder og løser opgaver inden for kommunikation, web, mediestrategi, udvikling af mobile løsninger og meget andet. Parallelt har vi lige lanceret oplevelsessitet Plusdage.dk, og det er her, at du kommer ind i billedet. Plusdage.dk er en oplevelsesportal, der skal inspirere til gode oplevelser. Vi har store ambitioner og leder efter dig, der brænder for at være med fra starten og få masser af indflydelse på projektet. Vi søger 3 praktikanter. I kommer til at sidde sammen og arbejde i team med en projektleder og en studentermedhjælp. Hver praktikant får egne opgaver og får tilknyttet en mentor.

Marketing/PR/Journalistik

Praktikplads 2015

Er du kreativ og god til at tænke partnerskaber? Eller brænder du for at skrive, så det fænger? Vi søger to praktikanter, som er springfyldt med gode ideer til, hvordan fx events kan skabe opmærksomhed omkring Plusdage.dk, og som ikke er bange for at ringe ud for at skabe gode kontakter og samarbejder på vegne af Plusdage.dk. Du får rig mulighed for at opbygge et netværk af kontakter inden for kulturområdet. Og så kan du være helt sikker på, at du får testet dine færdigheder som skribent – og får publiceret dit indhold! Du kommer til at producere tekster inden for kultur og oplevelser, og vil også blive sendt ud på opgaver, hvor du fx skal anmelde en film, skrive en omtale af en attraktion osv.

Eksempler på arbejdsopgaver:

Idéudvikling af eksisterende og nye områder til Plusdage.dk Forberede, analysere og kontakte potentielle kunder for at præsentere idéer, der kan lede til samarbejde/partnerskab/salg af din idé Udvikling, planlægning og eksekvering af kampagner og events Udarbejdelse af artikler og indhold til Plusdage.dk Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve Social Media planning, eksekvering, monitorering af data fra Facebook

Om dig:

Du er i gang med et relevant studie inden for fx marketing, kommunikation eller performance design. Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Det er vigtigt, at du kan lide at skabe nye kontakter og ringe ud til potentielle samarbejdspartnere. Du skal have en kreativ tilgang og kommerciel forståelse. Du er virkelig god til at formulere dig på dansk, og er en god korrekturlæser. Du kan godt lide at finde den interessante vinkel på historien.

Sådan ansøger du:

Er du interesseret i ovennævnte stilling, så send din ansøgning og dit CV til Jan Wagner, på nedenstående information. Husk at skrive hvilken stilling, du er interesseret i. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at sende en mail eller ringe.

Jan Wagner
Tlf.: 2228 3251
jw @ plusdage.dk

Ansøgningsfrist:

Vi ansætter løbende, men senest mandag den 15 januar 2015

Arbejdstid:

ca. 30 timer/uge

Arbejdssted:

Carl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby

Andet:

Praktikantopholdet er ulønnet

Grafik/AD

Praktikplads 2015

Har du grafisk forståelse og flair for lækkert design? Vi søger en praktikant til grafik og layout med digital forståelse. Du kommer til at sidde med mange forskellige opgaver, og får stor indflydelse på Plusdages grafiske udtryk. Vi forventer derfor, at du er kreativ og kan medvirke aktivt til at udvikle hele sitet samt bidrage til udvikling af Facebook.

Eksempler på arbejdsopgaver:

Design og redigering af grafiske elementer til Plusdage.dk. Design og redigering af grafiske elementer til nyhedsbreve, Facebook m.m. Udvikling af visuel identitet til Plusdage.dk.

Om dig:

Du er i gang med en uddannelse inden for et relevant studie. Du kan arbejde med Adobe pakken. Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver

Sådan ansøger du:

Er du interesseret i ovennævnte stilling, så send din ansøgning og dit CV til Jan Wagner, på nedenstående information. Husk at skrive hvilken stilling, du er interesseret i. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at sende en mail eller ringe.

Jan Wagner
Tlf.: 2228 3251
jw @ plusdage.dk

Ansøgningsfrist:

Vi ansætter løbende, men senest mandag den 15 januar 2015

Arbejdstid:

ca. 30 timer/uge

Arbejdssted:

Carl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby

Andet:

Praktikantopholdet er ulønnet

VI ELSKER OPLEVELSER!

Så kort kan det siges, og på Plusdage.dk giver vi inspiration til de bedste af slagsen. Vi omtaler, anbefaler og deler de oplevelser, som henvender sig til vores primære brugere – kvinder i alderen fra 25 til 49 år. Vi skriver om oplevelser, som henvender sig til kvinden selv, sammen med familien, med manden/kæresten eller sammen med veninderne og dækker derfor også mange forskellige ”typer” af oplevelser.

Holdet bag Plusdage består af et lille team af oplevere. Vi holder os hele tiden opdateret på aktuelle kulturelle begivenheder og events, så vi kan anbefale de allerbedste til vores brugere. Men vi har travlt! Så spørgsmålet er:

Vil du være en af Plusdage.dk’s nye oplevere?

Som ”oplever” for Plusdage får du adgang til en række kulturelle begivenheder – uden omkostninger. Du får – somme tider i selskab med din familie eller en ven/veninde – mulighed for at opleve og deltage i arrangementer, som du ellers ikke ville have opdaget eller synes, du havde penge til.

Rent praktisk sender vi dig afsted på mindre opgaver, det kan være en tur i biografen, i teatret, på museum, til loppemarked, koncert eller på cafébesøg, men det kan også være, at du selv har ideer til noget, som du kunne tænke dig at opleve? Hvis det er tilfældet, så kontakter du bare Sidsel fra Plusdage, og så vil vi her på Plusdage gøre alt, hvad vi kan, for at skaffe dig adgang til netop denne oplevelse.

Din opgave er at ’opleve’ – og efterfølgende skrive en kort og inspirerende anbefaling til Plusdage.dk. Hvordan var det? Hvad fik du/I ud af det? Og hvordan var stemningen? Vi benytter anbefalingerne på Plusdage.dk, i vores nyhedsbreve og på vores sociale medier. Det er derfor også en god mulighed for at få produceret noget stof, som er offentligt tilgængeligt, hvis du fx går rundt med en journalist i maven. Vi læser selvfølgelig altid din anmeldelse igennem, før den bliver lagt på nettet, og så sørger vi for en strømligning af, hvordan artiklerne ser ud. Dermed IKKE sagt at anmeldelserne skal være ens – diversitet er godt! Og det er også netop derfor, vi håber at kunne samle et nyt og større team af forskellige oplevere – muligvis endda med hver jeres niche? Har du passion for at skrive, elsker du at tage billeder, eller er du vild med at lave film, så hører vi derfor også rigtig gerne fra dig.

Har du lyst til at komme med på vores opleverteam?

Så skriv til Sidsel Stybe Vestergaard på ssv@plusdage.dk og fortæl os lidt om, hvorfor netop du skal være med på teamet.

 

Praktisk:

  • Du er passioneret og velformuleret og forstår at kombinere de to ting på skrift.
  • Jobbet som ’oplever’ er ulønnet, men entréen til de oplevelser, som du skal anbefale, er naturligvis betalt.
  • Vi forventer, at du leverer en anbefaling til os ca. en gang om måneden og overholder de aftalte deadlines.

Er du vores nye skribent?

Plusdage.dk søger en praktikant, der brænder du for at skrive, så det fænger. Er det dig?

Har du en flydende pen og brænder du for at skrive, så det fænger? Har du en passion for storbyens kulturelle oplevelser og en forståelse for sociale medier? Så er du muligvis vores nye praktikant.

Vi søger en praktikant, som er sprængfyldt med gode ideer, har sjove og skarpe vendinger og øje for den gode historie. Vi arbejder lige nu mod en ny stil og tone, der kan skabe opmærksomhed omkring Plusdage.dk, og det er her, du kommer ind i billedet.

OM DIG:                                                                                                                     
Du er i gang med et relevant studie inden for fx journalistik eller kommunikation. Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver. Du kan godt lide at finde den interessante vinkel på historien. Du er virkelig god til at formulere dig på dansk og er en god korrekturlæser. Du skal have en kreativ tilgang og kommerciel forståelse eller være villig til at sætte dig ind i en sådan.

VI TILBYDER DIG

  • En energisk arbejdsplads med højt tempo og mange forskellige opgaver
  • Et team af kollegaer og freelancere med hver deres kompetencer, som sammen arbejder for at få skabt mere opmærksomhed omkring Plusdage.dk
  • En stilling, hvor du får en stor grad af indflydelse
  • Et praktikforløb på 3 til 6 måneder

 

Sådan ansøger du:
Er du interesseret i ovennævnte stilling, så send din ansøgning og dit CV til Jan Wagner på nedenstående information. Har du spørgsmål til stillingen, er du ligeledes velkommen til at sende en mail eller ringe.

Jan Wagner
Tlf.: 2228 3251
jw @ plusdage.dk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt

Arbejdstid: ca. 30 timer/uge

Arbejdssted: Carl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby

Andet: Praktikantopholdet er ulønnet